Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@21:20:51 GMT

پاناکوتای انار مخصوص شب یلدا

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۹۲۳۵۷

پاناکوتای انار مخصوص شب یلدا

پاناکوتا در واقع یه پودینگ ساده است که با لبنیات غلیظ شده و ژلاتین تهیه میشه و برعکس اسمش درست کردنش اصلا کاری نداره و بهتون پیشنهاد میکنم تا حالا که شب یلدا داره میاد دست بکار بشین و میکس پاناکوتا ساده همراه با انار رو درست کنین که عاشقش میشین …  مواد لازم

    ۴۰۰ گرم خامه صبحونه
    ۱ و ۱/۲ لیوان شیر
    ۱/۲ لیوان شکر
    ۲۰ گرم ژلاتین
    ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
    ژله انار به مقدار لازم
    انار به مقدار لازم
  طرز تهیه

ابتدا شیر و خامه ای که داریم رو داخل قابلمه میریزیم و با حرارت ملایم هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن فقط باید دقت کنین که شیر و خامه اصلا نجوشن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وقتی شیر و خامه مخلوط شدن پودر ژلاتین و شکر رو هم اضافه میکنیم و باز مواد رو با هم، هم میزنیم تا ژلاتین و شکر حل بشن اما باز هم باید دقت کنیم تا مواد اصلا نجوشن هر وقت احساس کردیم حرارت خیلی بالا رفته قابلمه رو از روی حرارت برش میداریم و موادو کمی هم میزنیم و بعد دوباره روی حرارت میذاریمشون وقتی  ژلاتین حل شد مایه پاناکوتا حاضره.

در نهایت وانیل رو هم اضافه کرده و هم میزنیم و بعد مواد رو از رو حرارت برمیداریم.
طرز تهیه دسر موس شکلات مرحله به مرحله
طرز تهیه موس شکلات که یه دسر عالی و فوق العاده خوشمزه اس. این دسر خوشمزه رو میتونید به سادگی توی خونه تهیه کنید و برای مهمونی ها سرو کنید.

حالا مایه پاناکوتا آماده شده رو از صافی رد میکنیم تا در صورتی که تکه ژلاتینی توش باقی مونده باشه از مخلوط جدا بشه.

حالا ۲/۳ لیوان هامون رو با مایه پاناکوتا پرکرده و لیوان هارو برای ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا پاناکوتا خودش رو بگیره.

وقتی پاناکوتا سفت شد روی سطحش رو با دونه های انار پر میکینم.

حالا روی انار ها مایه ژله اناری که بر طبق دستور ژله ها درستش کردیم هم میریزیم و بعد دوباره پاناکوتا رو داخل یخچال میذاریم تا برای حدود یک ساعت بمونه و ژله هم خودش رو بگیره.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۲۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • طرز تهیه غذای هندی چوله پالک + فیلم
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • آموزش روز پنجم، مرغ خامه‌ای
  • لیوان کاغذی رفیق صمیمی نوشیدنی های گرم و خنک شما!
  • آموزش روز چهارم، پخت مرغ با سبزی معطر
  • عزای امام صادق در انار برپا شد
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی که باید بدانید
  • یک دسر بهاری خوشمزه با توت فرنگی